PUNËTORI PËR MËSIMDHËNËSIT E ARSIMIT TË MESËM


Punëtoria  u kushtohet mësimdhënësve të shkollave të mesme, të cilët në kuadër të lëndëve mësimore ligjerojnë përmbajtje në lidhje me menaxhimin e shoqërisë, qytetarinë aktive dhe organizimin e pushtetit në Republikën e Maqedonisë së Veriut. 

Më shumë informacion në profilin tonë në Facebook.

  • Evenimente të ardhshme