PUNËTORI PËR MËSIMDHËNËSIT E ARSIMIT FILLOR


Punëtoria  u kushtohet mësimdhënësve të shkollave fillore, të cilët në kuadër të lëndëve mësimore ligjerojnë përmbajtje në lidhje me menaxhimin e shoqërisë, qytetarinë aktive dhe organizimin e pushtetit në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Më shumë informacion në profilin tonë në Facebook.

  • Evenimente të ardhshme
  • РАБОТИЛНИЦА ЗА НАСТАВНИЦИ ОД ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ
    Data: 20.09.2024
    Vendi: сала Борис Трајковски


Tregoni interes


Të dhënat e pjesëmarrësve

Pjesëmarrës

Event